Energirådgivning

Din Boligplaner for energitiltak: Enova-godkjent rådgivning

På jakt etter måter å forbedre hjemmets energieffektivitet? Boligplaner er ikke bare en hjelper i prosessen, men en Enova-godkjent energirådgiver. Vi er kvalifisert til å veilede deg gjennom Enovas tilskuddsordninger, og kan bistå deg med å oppnå inntil 150.000 kroner i støtte for energitiltak i din bolig.

A tall building with a unique design

Enten du planlegger større oppgraderinger eller enklere forbedringer for å redusere energiforbruket, er vårt team hos Boligplaner klare til å tilby ekspertise og støtte gjennom hele prosessen. Vi fokuserer på å finne de mest kostnadseffektive og miljøvennlige løsningene for deg, slik at du kan investere smart og oppnå maksimale besparelser både for miljøet og lommeboken.

Ta steget mot et grønnere hjem og benytt deg av Boligplaners ekspertise. Kontakt oss i dag for personlig energirådgivning og for å lære mer om hvordan du kan dra nytte av Enovas tilskudd for å gjøre ditt hjem mer energieffektivt.

Grønne hjem - vår ekspertise for energieffektivitet

Modern kitchen with wooden accents, integrated appliances, and a dining area

Forny hjemmet med balansert ventilasjon med hjelp fra Boligplaner.

Et hjem skal være en kilde til komfort og helse, ikke stress og ubehag. Med Boligplaner sitt balanserte ventilasjonssystem, kan du si farvel til innestengt luft og høye energiregninger. Vårt system er designet for effektivitet; det henter inn frisk luft, renser den for forurensninger og gjenvinner opptil 90% av varmen fra den utgående luften. Dette betyr at du nyter en jevn og behagelig temperatur i hele boligen, uten å ofre energieffektiviteten.

Når det gjelder ditt inneklima, er Boligplaner ditt førstevalg for en løsning som både er økonomisk og miljøvennlig. Vårt balanserte ventilasjonssystem er ikke bare en investering i hjemmet ditt, men også i helsen til de som bor der. Det er ideelt for dem som ønsker en lunere atmosfære, de som står overfor oppgraderinger av boligen, og spesielt for de som lider av allergier eller astma. Vi forstår kompleksiteten i moderne byggestandarder og er her for å gjøre overgangen til en sunnere livsstil enkel.

Som grunnlegger av Boligplaner, har jeg, Stein Morten Boligplaner, personlig forpliktet meg til å forbedre livskvaliteten for våre kunder. Vårt team er dedikert til å tilpasse balansert ventilasjon til ditt unike hjem, slik at du kan oppleve den optimale forskjellen det gjør. Vi er med deg hvert trinn på veien, fra den første konsultasjonen til installasjonen og videre.

Ikke la hagen din stå ubrukt. Utforsk de lukrative mulighetene et mikrohus kan tilby. Kontakt Boligplaner i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan transformere hagen din til en attraktiv og inntektsbringende del av hjemmet ditt. Besøk vår hjemmeside for mer informasjon og la oss hjelpe deg med å ta det første steget mot en smart og lønnsom utvikling av din eiendom.

Det er på tide å oppgradere ditt inneklima med Boligplaner. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vårt balansert ventilasjonssystem kan transformere ditt hjem. Husk, et sunt hjem er et lykkelig hjem – og det starter med ren luft. Klar for en endring? Boligplaner er din partner for et sunnere hjem. I tillegg til vår ekspertise i balansert ventilasjon, kan Boligplaner hjelpe deg med å navigere i støtteordninger fra Enova for montering av balanserte ventilasjonsanlegg. Dette kan potensielt redusere dine kostnader og gjøre overgangen til et sunnere inneklima enda enklere. Vår erfaring sikrer at du får maksimalt utbytte av tilgjengelige støtteordninger, slik at din investering i hjemmet blir enda mer verdifull. Det er viktig å merke seg at mens Boligplaner ikke selv utfører monteringen eller leveransen av ventilasjonsanleggene, har vi et nettverk av pålitelige samarbeidspartnere som gjør dette. Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt for deres kompetanse og forpliktelse til kvalitet. Ved å velge Boligplaner, får du tilgang til topp eksperter for installasjon av ditt balanserte ventilasjonsanlegg, samt vår assistanse i å utnytte Enova sine støtteordninger til det fulle.

Balansert ventilasjon