Tomteutvikling

Er din tomt et potensielt Boligplaner-prosjekt?

Har du en tomt som du vurderer å selge, eller har du ubrukt areal som skriker etter utvikling? Boligplaner er på utkikk etter slike eiendommer for å realisere bolig- og utviklingsdrømmer. Vårt team av fagfolk og et bredt nettverk av partnere er klare til å transformere din eiendom til et lønnsomt prosjekt.

Contemporary home in serene wooded setting

I hjertet av Bergen forstår vi verdien av hvert eneste kvadratmeter. Vi er aktivt på jakt etter tomter for å utvikle prosjekter som ikke bare er bærekraftige, men som også forsterker lokalsamfunnets verdier. Vår tilnærming er hands-on, fra potensiell kjøp av din tomt til realisering av prosjektet, som inkluderer:


Proaktiv tomteutvikling i Bergen

Investering i din eiendom

Når det kommer til å skape ditt drømmehjem eller realisere et byggeprosjekt, er det ingen overlatelse til tilfeldighetene hos Boligplaner. Med et solid fundament av kunnskap og erfaring innen bygg og konstruksjon, står vi klare til å ta ansvar for hele byggeprosessen – fra første spadestikk til nøkkelen vris om i døren.

Boligplaner ønsker å høre fra deg

Dersom du har en tomt du vurderer å selge, eller om du ser etter en partner som kan utvikle din eiendom, er Boligplaner klar til å diskutere mulighetene. La oss sammen se på hvordan vi kan forvandle din tomt til et lønnsomt og ettertraktet prosjekt. Besøk vår hjemmeside for mer informasjon og ta det første steget mot en fruktbar investering.

Tomteoppkjøp for fremtiden

Boligplaner er ikke bare utviklere, vi er også investorer i eiendomsmarkedet. Med over 25 års erfaring er vi klare til å vurdere, kjøpe og utvikle din tomt til noe som kan gagne både deg og samfunnet. Enten det er snakk om kjøp av tomten som den er, eller et fullstendig prosjekt, håndterer Boligplaner hele prosessen.

Mikrohus

Architectural design in harmony with nature

Visste du at teknisk forskrift (TEK17) åpner for å lage mikrohus i hagen som kan leies ut? Eller selges.

I lys av den nye tekniske forskriften, TEK17, har mulighetene for eiendomsutnyttelse blitt utvidet betraktelig. Dette betyr at du nå kan forvandle din hage til en inntektsbringende investering ved å bygge og leie ut et mikrohus. Boligplaner står i forkant av denne innovative trenden, og vi kan bistå deg i hver fase av prosessen – fra idé til ferdigstilt utleieklart hus.

Med Boligplaner ved din side, kan du utnytte hagens fulle potensial. Vårt team av arkitekter og byggeeksperter er oppdaterte på de siste reguleringene og vil sørge for at ditt mikrohus ikke bare overholder forskriftene, men også maksimerer både komfort og stil. Vi tilbyr:

– Personlig konsultasjon for å identifisere dine behov og muligheter
– Design og arkitektur som reflekterer din visjon og hagens karakter
– Effektiv håndtering av alle nødvendige søknader og tillatelser
– Bygging med kvalitetsmaterialer og moderne løsninger for bærekraft og energieffektivitet
– Fullstendig prosjektstyring for å sikre en sømløs og tidsbesparende utvikling

Mikrohus i hagen åpner for en rekke utleiemuligheter, enten det er korttidsutleie gjennom plattformer som Airbnb eller langtidsleie for studenter eller små familier. Dette kan gi en stabil inntektskilde og samtidig øke verdien på din eiendom. Boligplaner kan også gi råd om optimal forvaltning av utleieprosjektet ditt for å sikre maksimal avkastning.

Ikke la hagen din stå ubrukt. Utforsk de lukrative mulighetene et mikrohus kan tilby. Kontakt Boligplaner i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan transformere hagen din til en attraktiv og inntektsbringende del av hjemmet ditt. Besøk vår hjemmeside for mer informasjon og la oss hjelpe deg med å ta det første steget mot en smart og lønnsom utvikling av din eiendom.

Fremtidens boligløsning